Navigatie

Connect Generations bemiddelt tussen Student en Zorginstelling.

PRIVACY
Bij een inschrijving in onze database door de student worden naam en adresgegevens uitsluitend ten behoeve van de plaatsing door ons gebruikt. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Met uitzondering van de desbetreffende zorginstelling en haar verantwoordelijk personeel.  De gegevens verstrekt door de zorginstelling zullen eveneens nooit aan derden worden verstrekt.

INSCHRIJVING
De inschrijving door de student geschiedt na het voldoen van € 25,00 inschrijfgeld. Het inschrijfgeld dekt een deel van onze onkosten.  Connect Generations behoudt zich het recht om in het geval van frauderen of het verstrekken van onjuiste gegevens, het bedrag aan inschrijfgeld in te houden. Na betaling wordt er contact met je opgenomen. Er wordt een afspraak gemaakt voor een intakegesprek.

BETALING
De betaling van het inschrijfgeld gaat via Ideal. Na betaling zullen wij hiervan een betaalbewijs toezenden. Er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

PLAATSING + KOSTEN
Wanneer er geschikte woonruimte is gevonden, zal Connect Generations contact opnemen met de student. Zodra de plaatsting voor beide partijen (student én zorginstelling) akkoord is, zal Connect Generations bemiddelingskosten in rekening brengen. Dit bedrag is markconform en is een redelijke vergoeding voor de door ons gemaakte kosten.

BEMIDDELING
Connect Generations bemiddelt van inschrijving tot sleuteloverdracht, maar ook hierna blijft Connect Generations het aanspreekpunt tussen de student en de zorginstelling, zolang de plaatsing blijft. 

Bel ons!
Wij werken samen met
Kom wonen in een Zorginstelling!
© 2016 - 2018 ConnectGenerations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel